A feta sajtot, az olívaolajat, a mézet és a vizet krémesre turmixoljuk.
Az őszibarackot 6-8 szeletre vágjuk, az epret hagyjuk egészben vagy vágjuk félbe, ha nagy.
A grill szeleteket és az őszibarackot megpirítjuk.
Az epret és a koktélparadicsomot a raclette serpenyőbe helyezzük, közepes/magas lángon grillezzük, az első 5 perc után ellenőrizzük, hogy elkészült-e. Ezután kivesszük a serpenyőből.
A krémes feta sajtot kenyérszeletekre kenjük és rátesszük a gyümölcsöt és a grillezett barackszeleteket.
A bruschetta tetejére néhány bazsalikomlevelet helyezünk és ízlés szerint adjunk hozzá mézet.
Megmossuk és megtisztítjuk a gombát. A szárukat lehámozzuk.
A koktélparadicsomokat és a mozzarella golyókat félbevágjuk.
Mindegyikbe tegyünk mozzarella golyókat és koktélparadicsomokat (3-4 db).
A gombát a grillre helyezzük és megsütjük. A ropogós kéreg eléréséhez azt javasoljuk, hogy közepes lángos 3-5 percig sütjük.
Amikor megfőtt, a gombát rukkola ágyra helyezzük, meglocsoljuk balzsamecettel és néhány friss bazsalikomlevelet adunk hozzá.
Fehér- vagy rozéborral tálaljuk.