- A keverék felét tedd át egy másik tálba. Az egyik feléhez add hozzá a kakaót, és kézzel keverd össze.
- A tésztát öntsd át a formába: először a kakaós, majd a világos tészta felét. Öntsd a krémes tölteléket a közepére. Egy kicsit bele fog süllyedni, mivel sűrűbb, mint a tészta. Szórd meg a meggy felével (az ujjaddal egy kicsit kocogtasd meg), majd fedd be a maradék kakaós tésztával. Szórj meggyet a tetejére, és fejezd be a világos tésztával.
- A tepsit az asztalhoz ütögetve terítsd szét a tésztát, és tedd a sütőbe kb. 50-55 percre.
- Amikor a torta megsült, vedd ki a sütőből, és várj 10 percet, majd fordítsd ki egy rácsra hűlni.
Tálalási tipp: Ha szeretnéd, a tortát tálalás előtt meglocsolhatod olvasztott csokoládéval, és megszórhatod kandírozott cseresznyével vagy más kandírozott gyümölccsel.