A konyha berendezése nagy kihívás. Különösen, ha a legelső konyhádról van szó. Serpenyők, fazekak, tálak és mindenféle kütyü... Nem csoda, hogy a kezdő hobbiszakácsok fejében van egy kis zűrzavar. Azért, hogy ne pazarolj időt és pénzt felesleges dolgokra, összeállítottunk egy listát azokról a konyhai eszközökről és kiegészítőkről, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem.
Ha idővel egyre jobban belemélyedsz a kulináris élvezetekbe, fokozatosan tovább bővítheted a gasztronómiai eszköztárad.
Legalább egy egyszerű edénykészletre mindenképp szükség lesz. A legelején is kell minimum egy nagyobb fazék, egy lábas és egy serpenyő. Az edény mérete legalább 2,5–3 liter legyen.
A serpenyőből elég lehet a kisebb, 24-26 centiméter átmérőjű darab. obb, ha mélyebb, amiben nem csak palacsintát, de akár ázsiai ételeket is készíthetsz négy fő számára. Az edények anyagát a főzőlap típusának megfelelően válaszd ki. És ne felejts el fedeleket is beszerezni!
Bonami tipp: