1. Hámozd meg és vágd finomra a hagymát és a fokhagymát. Hámozd meg a burgonyát és vágd apró kockákra, hogy gyorsabban megfőjön.
2. Tegyél olajat a serpenyőbe és add hozzá a hagymát. Dinszteld a hagymát tíz percig. Az utolsó 2-3 percben add hozzá a fokhagymát.
3. Miután a hagyma megpuhult, add hozzá a burgonyát és a borsót, és főzd néhány percig, időnként megkeverve.
4. Add hozzá az alaplevet, sózd meg és hagyd főni, amíg a burgonya megpuhul és megfő.
5. Amikor a burgonya elkészült, add hozzá a spenótot, és keverd össze. Főzd az egészet még 1-2 percig.
6. Hagyd egy kicsit kihűlni, majd tedd át egy turmixgépbe, és turmixold addig, amíg krémes állagú nem lesz.