4 palacsinta - használhatod a maradékot, vagy friss palacsintákat is süthetsz
4 tojás
Cheddar sajt a feltéthez
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, alsó/felső sütési módon. Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
Szeleteld fel a gombát, és vajon pirítsd meg. Amikor a víz elpárolgott, add hozzá a zúzott fokhagymát és a spenótot. Ízesítsd sóval, és keverd össze. Amikor a spenót átfőtt, fűszerezd borssal és szerecsendióval.
A zöldségeket terítsd a palacsintákra, de ne teljesen a szélükig, mivel a palacsinták szélét minden oldalon be kell hajtani. Reszelt sajttal szórd meg, és a töltelék közepén készíts egy kis mélyedést, hogy a tojás beleférjen.
A palacsintákat addig süsd, amíg a tojásfehérje át nem sül, ez sütőtől függően 15 és 18 perc között lehet.
Tálalási tipp: Melegen a legjobb, de hűtve is ízletes.